Subscribe to LeidenGlobal News

Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

« Back to overview

Vacature Stagiair LeidenGlobal

LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode 15 augustus 2017 - 31 januari 2018. Aspirant-stagiaires bevinden zich in de laatste fase van hun studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een cultureel en/of internationaal georiënteerde studie.

LeidenGlobal
LeidenGlobal is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en zeven Leidse wetenschappelijke en museale instellingen. Doel is intensiever samen te werken op wetenschappelijk, educatief en cultureel gebied alsmede de beschikbare expertise naar buiten toe beter zichtbaar te maken (wetenschapsvalorisatie).

Werkzaamheden
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op meerdere projecten, maar is vooral verantwoordelijk voor het bijhouden van de website (www.leidenglobal.org) alsmede de redactie van de sociale media en de nieuwsbrief. Daarnaast is zij/hij betrokken bij de realisering van (publieks)conferenties en het uitwerken van plannen met de partners. Hierbij zal de stagiair aanwezig zijn en meehelpen bij vergaderingen en bijeenkomsten die voorafgaan aan deze plannen en conferenties. Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in zijn/haar communicatieve en organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die in en om de wetenschap werken.

Functieprofiel
Belangstellende studenten moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Relevante universitaire studie
  • Goede communicatieve vaardigheden en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • “Can do”- mentaliteit, zelfstandig en flexibel/snel kunnen schakelen
  • Brede algemene ontwikkeling en interesse
  • Accuraat/efficiënt
  • Organisatorisch sterk


Voorwaarden

De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling.

De omvang van de stage is 0,6 fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen. De faculteit biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage en het niveau van de opleiding van de student.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij LeidenGlobal, stuur dan vóór 26 juni een motivatie met CV en eventuele referenties naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal.