Subscribe to LeidenGlobal News

Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

« Back to overview

Vacature Stagiair LeidenGlobal

Vacature Stagiair LeidenGlobal (0,6 fte) Leiden voor de periode 1 feb 2018 - 30 jun 2018

LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode 1 februari 2018- 30 juni 2018. De stagiair(e) bevindt zich in de laatste fase van zijn/haar studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een cultureel en/of internationaal georiënteerde studie.

LeidenGlobal
LeidenGlobal is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en zeven Leidse wetenschappelijke en museale instellingen. Doel is intensiever samen te werken op wetenschappelijk, educatief en cultureel gebied alsmede de beschikbare expertise naar binnen en buitenland toe beter zichtbaar te maken (wetenschapsvalorisatie).

Werkzaamheden
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op meerdere projecten, maar is vooral verantwoordelijk voor het bijhouden van de website (www.leidenglobal.org) alsmede de redactie van de sociale media en de nieuwsbrief. Daarnaast is zij/hij betrokken bij de realisering van (publieks) evenementen en het uitwerken van plannen met de partners. Hierbij zal de stagiair aanwezig zijn en meehelpen bij vergaderingen en bijeenkomsten die voorafgaan aan deze plannen en conferenties. Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in zijn/haar communicatieve en organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die in en om de wetenschap werken.

Functieprofiel
Belangstellende studenten moeten aan de volgende eisen voldoen: 

  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Relevante universitaire studie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • “Can do”- mentaliteit, zelfstandig en flexibel/snel kunnen schakelen
  • Brede algemene ontwikkeling en interesse
  • Accuraat/efficiënt
  • Organisatorisch sterk
  • Bij voorkeur affiniteit met sociale media

 

Voorwaarden
De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse universitaire instelling. De omvang van de stage is 0,6fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen.
LeidenGlobal biedt via de Universiteit Leiden een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage en het niveau van de opleiding van de student.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij LeidenGlobal, stuur dan vóór maandag 8 januari 2018 een motivatie met CV en eventuele referenties naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal.