Subscribe to LeidenGlobal News

Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

« Back to overview

Stagiair(e) LeidenGlobal gezocht: 15 aug 2018 - 1 feb 2019

Vacature Stagiair LeidenGlobal (0,6 fte) Leiden
(15 augustus 2018 – 1 februari 2019)

LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair(e) voor de  periode 15 augustus 2018- 1 februari 2019. De stagiair bevindt zich in de laatste fase van zijn/haar studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een cultureel en/of internationaal georiënteerde studie.

LeidenGlobal
LeidenGlobal is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en zeven Leidse wetenschappelijke en museale instellingen. Doel is intensiever samen te werken op wetenschappelijk, educatief en cultureel gebied alsmede de beschikbare expertise naar buiten toe beter zichtbaar te maken (kennisvalorisatie).

Werkzaamheden
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op meerdere projecten, maar is vooral verantwoordelijk voor het bijhouden van de online communicatie op de website (www.leidenglobal.org) en de sociale media. De stagiair draagt onderwerpen aan voor de communicatie uitingen en (her) schrijft tevens teksten hiervoor. Daarnaast is zij/hij betrokken bij de realisering van (publieke) activiteiten en het uitwerken van plannen met de partners. Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in haar/zijn communicatieve en organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die in en om de wetenschap werken.

Functieprofiel
Belangstellende studenten moeten aan de volgende eisen voldoen:

* Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk 
* Relevante universitaire studie
* Goede communicatieve vaardigheden en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
* “Can do”- mentaliteit, zelfstandig en flexibel/snel kunnen schakelen
* Brede algemene ontwikkeling en interesse
* Accuraat/efficiënt
* Organisatorisch sterk

Voorwaarden
De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling. De omvang van de stage is 0,6fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen. De faculteit biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij LeidenGlobal, stuur dan vóór maandag 11 juni 2018 een motivatie met CV en eventuele referenties naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. De gesprekken met mogelijke kandidaten vinden plaats op 19 juni 2018.