Subscribe to LeidenGlobal News

Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

« Back to overview

Gezocht: Stagiair(e) LeidenGlobal : 15 aug 2019 - 1 feb 2020

Universiteit Leiden, LeidenGlobal

Vacature Stagiair LeidenGlobal (0,6 fte)

periode 15 augustus 2019 – 1 februari 2020

LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair(e) voor de  periode half augustus 2019 tot en met 31 januari 2020. De stagiair bevindt zich in de laatste fase van zijn/haar studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een internationaal en/of cultureel georiënteerde studie.

LeidenGlobal is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en zeven Leidse wetenschappelijke en culturele instellingen. Het doel is intensiever samen te werken op academisch, educatief en cultureel gebied alsmede de beschikbare expertise naar buiten toe beter zichtbaar te maken (kennisvalorisatie/impact).

Werkzaamheden
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op meerdere projecten, maar is vooral verantwoordelijk voor het bijhouden van de online communicatie op deze website en de sociale media. De stagiair draagt onderwerpen aan voor de communicatie uitingen en (her)schrijft teksten. Daarnaast is zij/hij betrokken bij de realisering van (publieke) activiteiten en het uitwerken van plannen met de partners. Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in haar/zijn communicatieve en organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die in en om de wetenschap werken.

Functieprofiel
Belangstellende studenten moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk 
  • Relevante universitaire studie
  • Goede communicatieve vaardigheden en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • “Can do”- mentaliteit, zelfstandig en flexibel/snel kunnen schakelen
  • Brede algemene ontwikkeling en interesse
  • Accuraat/efficiënt
  • Organisatorisch sterk 

Voorwaarden
De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling. De omvang van de stage is 0,6fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen. De faculteit biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stage bij LeidenGlobal, stuur dan vóór maandag 24 juni 2019 een motivatie met CV en eventuele referenties naarinfo@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. De gesprekken met mogelijke kandidaten vinden plaats op dinsdag 2 juli 2019.