Subscribe to LeidenGlobal News

Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

« Back to overview

Stage lopen bij LeidenGlobal!

Stage plaats bij LeidenGlobal

periode 1 februari 2021 - 30 juni 2021

LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair die zich bevindt in de laatste fase van haar/zijn studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een internationaal en/of cultureel georiënteerde studie.

Werkzaamheden
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op verschillende projecten, en is vooral verantwoordelijk voor (het bijhouden van) de online communicatie op de website en de sociale media. De staigiair draagt onderwerpen aan voor de communicatie uitingen en (her)schrijft teksen. Daarnaast neemt de stagiair regelmatig interviews af met Leidse experts t.b.v. een publicatie op de website.

Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in haar/zijn communicatieve vaardigheden, meer inzicht te krijgen in het brede aanbod van culturele kennis in Leiden en de mogelijkheid om kennis te maken met een breed netwerk van mensen die in en om de wetenschap werken.

Functieprofiel
Belangstellende studenten moeten aan de volgende eisen voldoen:
- uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk
- relevante universitaire studie
- goede communicatieve vaardigheden en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
- 'Can do' mentaliteit, zelfstandig en flexibel/snel kunnen schakelen
- Accuraat/efficiënt
- Organisatorisch sterk

Voorwaarden
De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling. De omvang van de stage is 0,6fte (3 dagen per week, in overleg in te vullen). De student werkt tijdens Covid-19 maatregelen vooral thuis vandaan. De faculteit biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stage bij LeidenGlobal, stuur dan vóór maandag 7 december 2020, 12:00u, een motivatie met CV naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. De gesprekken met mogelijke kandidaten vinden online plaats in de week van 14 december.