Highlights
Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

1656425459_womens-gold-crafting-cultures

Crafting Cultures Fototentoonstelling bij BplusC

t/m 28 augustus 2022

Van 7 juli tot en met 28 augustus is de LeidenGlobal Foto tentoonstelling 'Crafting Cultures' te zien bij de Centrale Bibliotheek BplusC, Nieuwstraat 4 te Leiden.

De zeer kleurrijke LeidenGlobal fototentoonstelling “Crafting Cultures” bestaat uit 13 foto’s van aan LeidenGlobal partners verbonden onderzoekers met hun visie op het onderwerp ‘vakmanschap’ vanuit hun eigen onderzoek. Het thema wordt zodoende belicht vanuit verschillende hoeken.

'Crafting Cultures'

Vakmanschap en innovatie gaan al eeuwenlang hand in hand. Dat gaat ook op voor het heden en momenteel is er wereldwijd een her-evaluatie van vakmanschap. Dit is geen nostalgische terugkeer naar een geïdealiseerd verleden, maar een zoektocht naar een duurzamere samenleving.

In verschillende wetenschappen en in innovatie kan vakmanschap een centrale rol spelen. Onderzoekers van verscheidene disciplines krijgen in hun onderzoek te maken met vakmanschap.

Deze tentoonstelling toont foto’s van onderzoekers – gelieerd aan LeidenGlobal – die betrekking hebben op het thema vakmanschap en innovatie.

De tentoonstelling staat in de Centrale hal van de bibliotheek en is tijdens openingstijden van de BplusC Bibliotheek Nieuwstraat te Leiden te bezichtigen.

back to overview