Highlights
Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

2023-stage-oproep

Gezocht: Stagiair LeidenGlobal (0,6 fte)

Deadline: 14 juni 2023

Universiteit Leiden, LeidenGlobal

Stagiair LeidenGlobal (0,6 fte)

periode 15 augustus 2023 – 31 januari 2024

LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair voor de periode 15 augustus 2023 tot en met 31 januari 2024. De stagiair bevindt zich in de laatste fase van haar/zijn studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een internationaal en/of cultureel georiënteerde studie.

LeidenGlobal
LeidenGlobal is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en zes Leidse wetenschappelijke en culturele instellingen. Het doel is intensiever samen te werken op academisch, educatief en cultureel gebied alsmede de beschikbare expertise naar buiten toe beter zichtbaar te maken (kennisvalorisatie/impact).

Wat ga je doen
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op verschillende projecten, en is vooral verantwoordelijk voor (het bijhouden van) de online communicatie op de website (leidenglobal.org) en de sociale media. De stagiair draagt onderwerpen aan voor de communicatie uitingen en (her)schrijft teksten. Daarnaast zal de stagiair regelmatig Leidse experts interviewen t.b.v. publicatie op de website.

Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in diens communicatieve vaardigheden, meer inzicht te krijgen in het brede aanbod van culturele kennis in Leiden en de mogelijkheid om kennis te maken met een breed netwerk van mensen die in en om de wetenschap werken.

Wat je verder meebrengt
•    Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
•    Je hebt een echte “Can do”- mentaliteit
•    Je kunt goed overzicht bewaren, bent proactief en werkt snel en efficiënt
•    Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en kunt snel schakelen
•    Je hebt een sterk organisatievermogen
•    Je hebt een brede algemene ontwikkeling en interesse
•    Universitair werk- en denkniveau

Voorwaarden
De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling. De omvang van de stage is 0,6fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen. De faculteit biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan vóór woensdag 14 juni 2023, 12:00u een motivatie met CV naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. De gesprekken met mogelijke kandidaten vinden plaats tussen 19-28 juni 2023.

back to overview