Highlights
Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

looking-for-stagiair

Gezocht: Stagiair LeidenGlobal per 1 Feb 2023

Deadline 7 december 2022

LeidenGlobal zoekt Stagiair (0,6 fte)

periode 1 februari – 30 juni 2023
LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode 1 februari t/m 30 juni 2023. De stagiair bevindt zich in de laatste fase van haar/zijn studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een internationaal en/of cultureel georiënteerde studie.

Werkzaamheden
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op verschillende projecten, en is vooral verantwoordelijk voor (het bijhouden van) de online communicatie op de website (leidenglobal.org) en de sociale media. De stagiair draagt onderwerpen aan voor de communicatie uitingen en (her)schrijft teksten. Daarnaast zal de stagiair regelmatig Leidse experts interviewen t.b.v. publicatie op de website. Tevens is zij/hij betrokken bij de realisering van (publieke) activiteiten en het uitwerken van plannen met de partners.

Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in haar/zijn communicatieve vaardigheden, meer inzicht te krijgen in het brede aanbod van culturele kennis in Leiden en de mogelijkheid om kennis te maken met een breed netwerk van mensen die in en om de wetenschap werken.

Functieprofiel
Belangstellende studenten moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Relevante universitaire studie
  • Goede communicatieve vaardigheden en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • “Can do”- mentaliteit, zelfstandig en flexibel/snel kunnen schakelen
  • Brede algemene ontwikkeling en interesse
  • Accuraat/efficiënt
  • Organisatorisch sterk

Voorwaarden
De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling. De omvang van de stage is 0,6fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen. De faculteit biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stage bij LeidenGlobal, stuur dan vóór woensdag 7 december 2022, 12:00u een motivatie met CV naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. De gesprekken met mogelijke kandidaten vinden plaats in de week van 12 december 2022.

back to overview