Highlights
Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

sa-vacature-post-24

Vacature Student Assistent LeidenGlobal (0,5fte)

Deadline 4 maart 2024

LeidenGlobal heeft een vacature voor een:

Student Assistent (0,5 fte)

LeidenGlobal is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en zes Leidse wetenschappelijke en museale instellingen. Doel is intensiever samen te werken op wetenschappelijk, educatief en cultureel gebied alsmede de beschikbare expertise naar buiten toe beter zichtbaar te maken (kennisvalorisatie/impact).

LeidenGlobal is op zoek naar een student assistent per 1 april 2024. De student assistent bevindt zich in de laatste fase van haar/zijn studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een internationaal en/of cultureel georiënteerde studie.

Werkzaamheden

De student assistent wordt als volwaardig medewerker ingezet op diverse projecten.

De Student Assistent

 • Is betrokken bij de realisatie van (publieks)conferenties, en het uitwerken van plannen  met de partners.
 • Zorgt voor ondersteuning en het bijstaan van de LeidenGlobal cursussen, zoals de registratie, het beantwoorden van vragen van de studenten, vervaardigen van certificaten en het opstellen van evaluaties.
 • Helpt bij het voorbereiden, het uitzetten en de organisatie van de LeidenGlobal tentoonstelling.
 • Is medeverantwoordelijk voor de uitvoering communicatiewerkzaamheden op het gebied van website en socials en zorgt voor mede aansturing van de stagiair op het gebied van communicatiewerkzaamheden.

Profiel

 • Goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Een echte “Can do”- mentaliteit
 • Je kunt goed overzicht bewaren, bent proactief en werkt snel en efficiënt
 • Initiatiefrijk, zelfstandig en kunt snel schakelen
 • Je hebt een sterk organisatievermogen
 • Je hebt een brede algemene ontwikkeling en interesse
 • Universitair werk- en denkniveau

Wij bieden
Uitdagend én afwisselend werk, met serieuze impact. Je doet ervaring op in het (mede) organiseren van projecten/activiteiten en krijgt de mogelijkheid kennis te maken met een breed netwerk van mensen die in en om de wetenschap werken.

Het betreft een tijdelijke aanstelling per 1 april 2024 voor de duur van 6 maanden, met uitzicht op verlenging van maximaal 6 maanden bij goed functioneren. Het salaris bedraagt ca € 2.600 bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Voorwaarden
De student assistent dient gedurende de hele periode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling. De omvang van de functie is 0,5fte, werkdagen zijn in overleg in te vullen.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan vóór maandag 4 maart 2024, 09:00 AM een motivatie met CV naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. De gesprekken met mogelijke kandidaten vinden plaats tussen 5 en 15 maart 2024.

back to overview