Highlights
Welcome to LeidenGlobal. Check out our highlights.

stage-vacature-leidenglobal

Word stagiair bij LeidenGlobal!

Deadline 15 juni 2024

LeidenGlobal zoekt Stagiair (0,6 fte)

1 september 2024 - 31 januari 2025 
LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode 1 september 2024 tot en met 31 januari 2025 De stagiair bevindt zich in de laatste fase van haar/zijn studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een internationaal en/of cultureel georiënteerde studie.

Wat ga je doen
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op verschillende projecten, en is vooral verantwoordelijk voor (het bijhouden van) de online communicatie op social media en de website. De stagiair draagt onderwerpen aan voor de communicatie uitingen en (her)schrijft teksten. Daarnaast zal de stagiair regelmatig Leidse experts interviewen t.b.v. publicatie op de website. Tevens ondersteunt de stagiair diverse activiteiten.

Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in haar/zijn communicatieve vaardigheden, meer inzicht te krijgen in het brede aanbod van culturele kennis in Leiden en de mogelijkheid om kennis te maken met een breed netwerk van mensen die in en om de wetenschap werken.

Wat je meebrengt

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een echte “Can do”- mentaliteit
  • Je kunt goed overzicht bewaren, bent proactief en werkt snel en efficiënt
  • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en kunt snel schakelen
  • Je hebt een sterk organisatievermogen
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling en interesse
  • Universitair werk- en denkniveau

Voorwaarden
De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling. De omvang van de stage is 0,6fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen. De faculteit biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stage bij LeidenGlobal, stuur dan vóór zaterdag 15 juni 2024 een motivatie met CV naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. De gesprekken met mogelijke kandidaten vinden plaats tussen 18 en 28 juni 2024.

back to overview